Regina van Schaijk
Banenmarkt AVEM & SAAM*

Droom jij van een betekenisvolle carrière in het onderwijs of de kinderopvang? Kom op maandag 28 oktober naar de banenmarkt voor zijinstromers in Oss, georganiseerd door AVEM en SAAM. Daar ontdek hoe je voor de volgende generatie het verschil kunt maken!

Zijinstromers zijn van onschatbare waarde voor kinderopvang en onderwijs. Met elders opgedane ervaring en vaardigheden brengen zij een frisse blik en nieuwe energie mee. AVEM en SAAM laten zien waar ze in de regio Oss zitten te springen om jouw inbreng. Zo ontdek je waar jouw hart ligt en waar je jouw talenten optimaal kunt benutten.

Wat kun je verwachten?
Tijdens de banenmarkt neem je een kijkje in de keuken van zowel de kinderopvang als de basisschool. Er zijn informatiesessies en er is alle ruimte voor jouw vragen. Of je nu al concrete plannen hebt of je net aan het oriënteren bent, de banenmarkt is een goede stap!

Waarom kinderopvang/onderwijs?
Werken in kinderopvang en/of onderwijs is méér dan een baan. Je kunt positieve impact hebben op kinderen, hen inspireren en begeleiden naar een succesvolle toekomst. En wat ook fijn is: zowel in kinderopvang als onderwijs zijn er volop mogelijkheden voor jouw persoonlijke groei en ontwikkeling, met ruimte voor creativiteit en eigen inbreng.

Kansen bij AVEM en SAAM
AVEM en SAAM zijn organisaties voor kinderopvang en onderwijs in de regio Oss. Zij werken samen om kinderen van 0 tot en met 12 jaar de beste opvang en onderwijs te bieden. Samen hebben zijinstromers ook veel te bieden. Zoals maatwerktrajecten om je bevoegdheid te behalen. Met een breed netwerk aan scholen en experts ondersteunen ze carrièreswitchers in elke fase van hun overstap.

Meld je aan voor de banenmarkt!
Benieuwd hoe je jouw ervaring en passie kunt inzetten? Meld je aan via deze link.

Datum: 28 oktober 2024
Locatie: Kindcentrum de Aventurijn, Grindlaan 6 in Oss
Tijd: 16:30 – 20:00 uur


2024 banenmarkt avem en saam

Gepubliceerd in 'Nieuws'

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren